rode stoel actie salland verzekeringen succes

De rode-stoel-actie van Salland Verzekeringen doet het goed. In november 2007 kregen huisartsen, tandartsen, apothekers en fysio’s in Salland en omstreken zo’n stoel voor de wachtkamer. Wie hem plaatste gaf daarmee aan dat Salland Verzekeringen een goede verzekeraar is. De actie wordt nu uitgebreid naar 320 landelijke Kring-apothekers.

Een sterk staaltje reclame van Salland Verzekeringen, als je het voor elkaar krijgt dat de zorgverleners bewust meewerken aan jouw naamsbekendheid. Maar ja, als je goed bent, ben je goed.

Onze Man weet trouwens uit ervaring dat die rode stoelen lekker zitten. Niet omdat hij er in de wachtkamer van een arts op zat, maar omdat hij er thuis eentje heeft. Die was bedoeld voor een wachtkamer, maar kwam via via bij hem in de tv-hoek terecht. En aangezien het leuk is dat er in die hoek twee dezelfde stoelen staan… Onze Man durft het haast niet te vragen, maar is er in Salland nog ergens zo’n rode wachtkamerstoel over? Hij komt hem persoonlijk ophalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.