rode salland stoel via verloting te winnen

Onze Man gaat de komende tijd veel ziek worden. Hij is namelijk op zoek naar een tweede rode stoel, zoals je die wel eens ziet in wachtkamers van huisartsen. Eerder schreef Onze Man dat hij al één zo’n stoel thuis heeft. Maar hij wil er twee. En nu blijkt dat je vanuit de dokterswachtkamer de meeste kans maakt op zo’n rode stoel.

Sinds begin dit jaar is er namelijk een verloting aan deze stoel verbonden. Alle bezoekers van een praktijkruimte met daarin een Salland-stoel kunnen een briefkaart invullen en daarmee zo’n heerlijk zittende rode stoel winnen. Per maand worden er uit de ingezonden kaartjes twee getrokken. Gerjo van der Horst van Salland Verzekeringen: “Wellicht kan ‘jullie Man zo’n briefkaart invullen om zijn tv-hoek compleet te krijgen.” Gaat ie zeker doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.