rik lenters mist voorjaarstraining in spanje

Rik Lenters, de kersverse motorcoureur van Serco Racing, moet de voorjaarstraining in Spanje aan zich voorbij laten gaan. Lenters kwam onlangs vervelend ten val tijdens een reguliere training op crossbaan Westerbork en moet voorlopig rustig aan doen.

Hoewel de val van de coureur van ’t Lemelerveldse wegraceteam in eerste instantie onschuldig leek, kreeg deze een pijnlijk vervolg doordat een medecrosser Lenters niet meer kon ontwijken. Dit resulteerde in vier gebroken ribben, een klaplong en tevens een gekneusde long. Ondanks de zware crash verwacht Lenters de eerste wedstrijd van het seizoen (24 maart) gewoon aan de start te kunnen verschijnen op het circuit van Assen.

Serco Racing heeft ‘good old’ Jeroen Turkstra bereid gevonden om eventueel in te vallen, wanneer Rik nog niet klaar is voor de eerste racewedstrijd. Dit betekent tevens dat de reeds geplande trainingssessie in Spanje (Valencia en Catalunya – 3 tot en met 7 maart) door Turkstra zal worden verreden. Voor het laatste nieuws over Rik kijk op staging2.riklenters.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.