ribsenblues was bijna rond met ilse de lange

Drie maanden lang is de organisatie van Ribs&Blues in overleg geweest met topartiest Ilse de Lange, om haar te strikken voor de ‘Raalter Pinkster Party’ op de zaterdagavond voorafgaand aan het festival. Maar helaas…

De manager van Ilse de Lange heeft vorige week onverwachts laten weten dat Raalte op zaterdag 10 mei niet in haar schema past. De organisatie van Ribs&Blues betreurt het besluit, want het was de bedoeling dat Ilse de Lange een duet zou gaan zingen met Maaike Jansen. Dat duet komt er dus niet. Of Maaike alsnog wordt benaderd is nog even afhankelijk van hoe de zaterdagavond verder wordt ingericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.