regiotap tijdens koninginnedag in heino

De Stichting Oranje Comité Heino is al weer volop bezig met de voorbereidingen op Koninginnedag 2008, want het is per slot van rekening zo eind april. Ook dit jaar is de stichting erin geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen, voor jong en oud.

Uiteraard keren een paar vaste onderdelen terug, als de aubade, versierde fietsoptocht, Clown Peter en het korenfestival. Maar ook voor het komend Oranjefeest is het comité er in geslaagd om een aantal spetterende onderdelen toe te voegen. Voor de jeugd komt de grote Apenkopshow naar Heino. Verder kan iedereen zelf zijn of haar kraanbehendigheid testen. En de badkuipendans maakt plaats voor een spectaculair modder-volleybaltoernooi.

Als klap op de vuurpijl zal de ‘Regiotap op stap’ met het gehele circus neerstrijken in Heino. Veel bekende artiesten brengen hun zangtalenten ten gehore. Er worden tv-opnames gemaakt voor RTV Oost, RTV Drenthe en RTV Noord. Het Oranjefeest in Heino heeft dit jaar eenmalig op een andere locatie plaats, namelijk het parkeerterrein naast Oortwijn. Dit omdat de winkels ‘s ochtends op Koninginnedag geopend zullen zijn. Voor meer info kijk op de site staging2.oranjefeestheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.