regiotap in lampe groot carnavalsfeest

Officieel wordt vrijdag de sleutel overhandigd aan de plaatselijke carnavalsverenigingen, maar eigenlijk is in Raalte het volksfeest al losgebarsten. In De Leeren Lampe werd donderdagavond een groot carnavalsfeest gebouwd tijdens de opnames van het RTV Oost tv-programma ‘Regiotap op stap’, met onder andere Willie Oosterhuis en Theo Tap.

Op het grote podium van De Leeren Lampe verschenen diverse artiesten, waaronder De Deurzakkers en heel veel artiesten uit de regio. Al met al was het één groot feest. De foto’s zijn gemaakt door de ‘Hoffotografen van de Stöppelkaters’. Veel plezier!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.