racing team hageveld met nieuwe motor

Vrijdagavond heeft het Racing Team Hageveld uit Luttenberg haar nieuwe motor voor het seizoen 2008 gepresenteerd. In een druk bezocht dorpscentrum Elckerlyc werd de nieuwe motor onthuld.

Tevens werd bekend gemaakt dat Nijboer Interieur & Design uit Mariënheem de nieuwe hoofdsponsor van het racingteam is. Coureur Jarco Grootenhuis en medeteamgenoten Jeroen van Beek en Cyriel Vree Egberts zijn maar wat trots op deze nieuwe bolide, die in het seizoen 2008 hopelijk voor hoogtepunten gaat zorgen.

Het Racing Team Hageveld is in 2007 opgericht en neemt deel aan de Supercup 1000 klasse. Het aankomende seizoen wordt naast een aantal Nederlandse circuits ook een aantal Duitse parkoersen afgelegd. Als voorbereiding staat een trainingskamp in het buitenland op de planning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.