rabobank en salland wonen onder een dak

Door de fusie van de woningcorporaties Het Saalien en BWS Raalte (begin dit jaar) is de nieuwe woningcorporatie Salland Wonen op zoek naar een nieuwe huisvesting voor haar medewerkers.

Salland Wonen en de Rabobank werken regelmatig samen. De Rabobank oriënteert zich op huisvesting van alle medewerkers. Deze haalbaarheidsstudie past in het voornemen van de bank om de ondersteunende afdelingen op één locatie onder te brengen. Geen van de huidige panden van Rabobank Salland is daarvoor geschikt. Uiteraard blijft het grote kantoor aan de Domineeskamp gewoon voor advies en geldzaken in gebruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.