raalte kan achterstand niet meer ombuigen

Het is SV Raalte niet gelukt om een overwinning te pakken in en tegen Hattem. Raalte begon niet goed aan de wedstrijd en wist weinig gevaar te stichten in Hattem.

Door het slechte spel van de Sallandse ploeg kwam Hattem juist wel aan voetballen toe. Daardoor moest Raalte al in de vijftiende minuut een tegendoelpunt slikken. Ook na dit tegendoelpunt wist Raalte zich niet te herpakken en kreeg het zelfs voor rust nog de 2-0 om de oren.

Na de rust leek het er dan toch op dat Raalte meer het spel wilde gaan bepalen. Er werden zowaar een paar kansen gecreëerd, maar het mocht niet baten. Het was Raalte niet gegund deze middag het netje te laten bollen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.