plus severijn heeten wint dik in sittard

De handbaldames van Plus Severijn Heeten hebben zondag een monsterzege geboekt in Sittard, tegen het zeer laag geklasseerde Sittardia. Helma Meijerman, trainster/coach van Heeten, schreef het onderstaande verslag.

“De start van ons was niet goed. We kwamen direct op een 1-0 achterstand. En de daarop volgende twintig minuten konden we niet los komen. Er waren mogelijkheden genoeg om te scoren, maar het lukte net even niet. Te veel foute passes en we wilden te snel afronden. Daarnaast communiceerden we ook nog eens te weinig in de verdediging.”

“Sittardia bleef het ons moeilijk maken en met de stand van 7-6 kneep menig supporter uit Heeten toch weer de billen samen. Pas in de laatste vijf minuten van de eerste helft konden we even lucht halen. De dekking was onze dekking weer, waardoor de aanval veel beter ging lopen. Bij rust stonden we dan ook met 11-14 voor.”

“Na de rust, pakten we de draad zeer goed op. De dekking stond goed en de gevaarlijkste speelster werd prima uitgeschakeld. Een reeks van vier doelpunten op rij zorgde voor de nodige opluchting. We wisten dat het de goede kant op ging en bij een stand van 12-21 kon er natuurlijk niets meer fout gaan. Het werd uiteindelijk 15-27 in ons voordeel, mede dankzij het sterke spel van de jeugdspeelster Yara Nijboer en Ayla van Oorschot.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.