paasvuur marienheem wordt groter dan ooit

Het grootste paasvuur in de omgeving van Raalte wordt dit jaar gehouden in de buurt van het voormalige asielzoekerscentrum. Aan de kruising tussen Hooilandweg en Wissinkweg wordt de paasbult van de Mariënheemse parochiekerk ontstoken. Dankzij de ligging trekt dit paasvuur traditiegetrouw veel kijkers uit de hele omgeving, waarbij jong en oud genieten van deze folkloristische traditie.

Doordat het grote paasvuur van de Raalter zang- en gospelgroep Freedom vanwege familieomstandigheden niet doorgaat, lijkt het paasvuur van Mariënheem juist groter dan ooit te worden. Men is op het moment al druk bezig om snoeihout te verzamelen. Tot en met 15 maart kun je iedere zaterdag hout naar de locatie brengen, zodat het paasvuur inderdaad tot grote hoogten kan stijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.