organisatie straatkorenfestival al volop bezig

De organisatie van het jaarlijkse Straatkorenfestival in Luttenberg is alweer volop bezig met het rondmaken van het programma van de zevende editie. Het Straatkorenfestival wordt dit jaar gehouden op zondag 29 juni.

Het aantal koren wordt dit jaar uitgebreid van acht naar tien koren. “De koren zijn inmiddels benaderd en de eerste zeven hebben hun medewerking reeds toegezegd”, vertelt Herman Korenromp. “Ook zullen er optredens worden verzorgd door ‘De Melodies’, een orkest van zo’n dertig personen met een verstandelijke beperking uit Raalte. De braderie wordt uitgebreid met een soort van Parijse markt en een achttal straattheatervoorstelling. Dus, vrij houden die datum voor ‘Het Musicale Landleven’ in Luttenberg.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.