oratoriumvereniging geeft voorjaarsconcert

Zang- en Oratoriumvereniging Raalte verzorgt zondag 17 februari een voorjaarsconcert in de H. Corneliuskerk in Luttenberg. Het concert begint om 15.00 uur.

Uitgevoerd worden onder andere delen uit ‘Die Jahreszeiten’ van Joseph Haydn, ‘Notre Père’ van Maurice Duruflé, ‘Cantique de Jean Racine’ van Gabriel Fauré, ‘Freut euch alle’ van J.S. Bach, ‘Più non si trovano’ van W.A. Mozart. De solisten zijn Nettie Kroes en Ria Veltien. Pianobegeleiding door Marijn Siero. De algehele artistieke leiding is in handen van dirigente Gerlinde Hulshof. De kerk is open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis. Er is wel een deurcollecte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.