Home / archiefcentraal / open huis medisch centrum het raan

open huis medisch centrum het raan

Je kunt er al een tijdje terecht, maar vrijdag is de officiële opening van medisch centrum ’Het Raan’. Tussen 19.00 en 21.00 uur is iedereen welkom om eens rustig rond te kijken wat er allemaal onderdak heeft gevonden in het nieuwe gebouw, waar voorheen het wijkcentrum stond.

Iedereen die belangstelling heeft, patiënt of geen patiënt, kan met de diverse disciplines en behandelruimten kennismaken. Als het goed is kom je er vrijdag drie huisartsen tegen, een apotheek, een praktijk voor kinderfysiotherapie, twee psychotherapeuten, een priklaboratorium, een tandarts en een podotherapeut.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.