open huis medisch centrum druk bezocht

Soms was het even schuifelen geblazen in het nieuwe medisch centrum ‘Het Raan’ in Raalte Noord, dat gisteren werd geopend. Maar de sfeer was er zeker niet minder om. Het publiek kreeg alle ruimte uitgebreid rond te kijken in het nieuwe gebouw dat transparant is, met veel glas en hoge deuren.

Wethouder Roger de Groot verzorgde de officiële opening. Door een spuit te zetten in de roos (bull’s eye) zorgde hij er voor dat vele groene ballonnen vrijkwamen. Naast een welkomstwoord van huisarts Diesch waren er toespraken van de wethouder en dokter Moors. De bezoekers werden getrakteerd op een drankje en bij vertrek een markeerstift in de vorm van een spuit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.