normaal coverband sieraad voor hokersbal

De dialectrock heeft de laatste jaren een aantal gevoelige tikken te verwerken gekregen. De Kast uit Friesland is al gestopt, Skik uit Drenthe tourt niet langer door het land en recent is ook Jovink & de Voederbietels gestopt. De muzikanten zoeken allen hun eigen weg, maar voor Jovink-gitarist Hendrik Jan Bökkers betekent het niet dat hij de dialectrock vaarwel zegt. Samen met zijn broer formeerde hij een nieuw band en keert hij terug naar zijn roots.

Dé Normaal Coverband begon jaren geleden eigenlijk al als gelegenheidsproject en verzorgde af en toe optredens in de kroeg in Heino. De belangstelling was altijd groot. Na Jovink definitief bekendmaakte te stoppen, besloot Bökkers zijn hobbyproject wat ambitieuzer aan te pakken. En met resultaat, want het laatste jaar is band te gast geweest op menig feest. Het repertoire bestaat met name uit nummers van de eerste vier albums van Normaal.

Voor morgenavond (vrijdag 15 februari) staat de groep geboekt tijdens het Høkersbal in Zaal Spoolder in Luttenberg. Kaarten zijn voor tien euro te verkrijgen bij Zaal Spoolder in Luttenberg, Zaal Hoppe in Broekland, Café de Barbier in Hellendoor, Café de Koenjer in Mariënheem, Café ’t Achterhuus in Haarle en bij Zaal Reimink in Lemelerveld. Het optreden vangt om 21.00 uur aan, na afloop is er een afterparty met DJ Delight.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.