nog geen appartementencomplex in heeten

Op de gevel van het pand op de hoek van de Holterweg en de Dorpsstraat in Heeten prijkt nog steeds de naam van New City, het voormalig Chinees restaurant. Vreemd, want het gebouw zou eind 2007 toch tegen de vlakte gaan, om plaats te maken voor een nieuw appartementencomplex voor senioren?

“Klopt, maar het wordt allemaal iets later”, zegt Ivo Rupert van het aannemersbedrijf De Combi uit Deventer. “De voorbereidingstijd is iets langer geworden. Dit komt omdat we gewoon goed voor de dag willen komen. Niemand is gebaat bij een spoedklus”, aldus Rupert, die verder weet te melden dat de belangstelling zeer groot is voor het nieuwe complex.

Het gaat om tien appartementen. Drie op de begane grond, vijf op de eerste verdieping en nog eens twee penthouses. Het parkeren wordt opgenomen op eigen terrein. De drie-kamerappartementen hebben een oppervlakte van ongeveer honderd vierkante meter. De penthouses zijn iets groter. “De verwachting is nu dat we eind maart of begin april met de klus beginnen. Binnenkort starten we met de verkoop, maar daarvoor hebben we dus inmiddels al een kandidatenlijst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.