nijboer regelmatig bij herman den blijker

De restaurants in het RTL 4-programma ‘Mijn Tent is Top’ doen goede zaken. Iedere dinsdag strijden vier koppels uit diverse steden voor de enorm grote prijs: Een eigen horecaonderneming. Tv-tycoon en topkok Herman den Blijker is de drijvende kracht in het programma. Het Mariënheemse bedrijf Nijboer Interieur & Design is door twee koppels uitgekozen, om de inrichting van hun pand te verzorgen.

Martijn Smit en René Nijboer, eigenaren van Nijboer Interieur & Design, zijn zeer tevreden over de samenwerking met producent Palm Plus. Trots zijn ze op het feit dat twee van de vier koppels kozen voor een samenwerking met Nijboer. Martijn Smit vertelt enthousiast: “Het stel uit Enschede koos voor ons én het stel uit Den Haag.” Ook Herman den Blijker denkt over de inrichting mee.

Televisiekijkers weten dat het een spannende strijd is tussen de steden: Groningen, Enschede, Breda en Den Haag. Alle koppels willen maar één ding: Een top-restaurant. Zes keer gaat de jury – met onder andere de directeur van de ING-bank, de regiodirecteur van Heineken en horecagoeroe Herman den Blijker – in beraad. Iedere keer ligt de focus op een ander onderwerp.

Samen met de koppels uit Enschede en Den Haag werkt Nijboer een interieur uit. Zo wordt in Enschede het voormalig VVV-pand omgetoverd tot Mangú. Een fine dining restaurant en loungebar waar je wordt getrakteerd op een exotische ontdekkingstocht. Gelukkig zijn ze zo gedreven om van Mangú een succes te maken, dat ze er alles aan gaan doen om de kosten te reduceren. Zo vraagt het stel op televisie aan René Nijboer of ze mee kunnen helpen in de werkplaats; dit scheelt weer arbeidsloon.

Hij gaat hier, bij wijze van uitzondering, mee akkoord. Naast de toch al overvolle agenda moeten ze nu ook nog vijf dagen van 7.00 tot 17.00 uur werken in Mariënheem. Voor hun horecadroom hebben ze echt alles over! ‘Mijn Tent is Top’ wordt elke dinsdag om 21.30 uur uitgezonden op RTL 4. De herhaling is elke zondag om 20.30 uur op RTL 7.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.