nieuwe cursus vogelzang bij ivn raalte

Het duurt niet lang meer voor de eerste vogels aan het zingen slaan. En wat is er nu leuker dan vogels te herkennen aan hun gezang? Maar dat is soms nog best wel lastig. Bijvoorbeeld om het verschil tussen een koolmees en een pimpelmees te horen. Het IVN, afdeling Raalte, organiseert daarom een achtweekse cursus vogelzang in de maanden maart en april. Het IVN formeert drie groepen van maximaal vijftien deelnemers.

De lessen worden vaak in de bossen van ‘t Reelaer gehouden en starten op woensdag 5 maart. De vrijdaggroep start op 7 maart, de zaterdaggroep een dag later. De wandelingen vinden plaats tussen 09.00 en ongeveer 10.15 uur. De kosten voor de cursus bedragen 10 euro, leden van IVN betalen de helft. Aanmelden voor de cursus moet vóór 10 februari. Geef daarbij je naam, adres, telefoonnummer en voorkeursdag(en) door. Een week voor aanvang van de cursussen wordt er voor de deelnemers een informatiebijeenkomst gehouden.

Telefonische opgave of informatie verloopt via Wim Oosterkamp op telefoonnummer 0572-391617. Opgave per e-mail mag bij Agnes Walraven op raafwalraven@hetnet.nl.