nederpop en boerenrock op pinkster party

Wie kent ze niet, klassieke Nederpophits als ‘België’, ‘Gijzelaar’, ‘Vriendschap’ en ‘Nooduitgang’ van Het Goede Doel? Zaterdag 10 mei zijn ze op de Domineeskamp tijdens de Raalter Pinkster Party te horen, als Henk Westbroek en Henk Temming met Het Goede Doel oude tijden doen herleven.

Naast Het Goede Doel is er tevens een andere legendarische Nederlandstalige band op de zaterdag voor Ribs&Blues in Raalte van de partij, namelijk The Scene. De poëtische teksten en de rauwe stem van Thé Lau zorgden voor de klassiekers ‘Blauw’ en vooral ‘Iedereen is van de wereld’. Het feest wordt – zoals eerder al gemeld – afgesloten door Dé Normaal Coverband. De band doet dat in de stijl van Normaal in de allerbeste tijd.

Toegangskaarten voor deze Raalter Pinkster Party kosten in de voorverkoop 10 euro. Op de avond zelf is dat 15 euro bij de entree van het festivalterrein. Op korte termijn gaat de voorverkoop van start bij onder meer de ANWB/VVV aan de Varkensmarkt en bij C1000 Erik Kroeze aan de Domineeskamp. Omdat de organisatie veel belangstelling van buiten Raalte verwacht, kunnen kaarten ook via staging2.ticketpoint.nl worden gekocht.

De Raalter Pinkster Party is de pré-party van het (zoals altijd gratis toegankelijke) Ribs&Blues Festival tijdens Pinksteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.