Home / archiefcentraal / monument stukje minder vandalismegevoelig

monument stukje minder vandalismegevoelig

Als je bij het oorlogsmonument in Raalte werk aan de winkel ziet, komt de vraag natuurlijk op wat ze er mee zouden willen. Nou, “er komt een groter straatje omheen”, deelt de gemeente mee.

“Hierdoor kunnen mensen beter om het monument heen lopen. Bovendien ontstaat er een beter zicht op het monument, doordat omliggende stuiken zijn verwijderd. Dit vergroot de mogelijkheden voor de sociale controle, wat hopelijk verdere beschadigingen – zoals die van vandalisme – van het monument zal voorkomen.”

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.