met een luchtballon op jacht naar de lente

Gisteren waren het de skaters die een lenteverhaal vertelden door op het winkelplein in Raalte Noord ineens voor de dag te komen. Vanmorgen was het een luchtballon die ons verraste. Een ballonvaart, dat doe je toch in de avond? En op een zomerdag. Hooguit een late lentedag.

Maar toen Onze Man de ballon over zag drijven, kreeg hij er toch lentekriebels van. Wat moet dat een heerlijk gevoel zijn, zo in de vroege lentezon op de wind over Salland te glijden. Op precies de snelheid van de wind, dus windstil. Opgewarmd worden door de zon. Onder je de bevroren weilanden zien ontdooien. Een goed idee.

Wie vandaag nog meer lentekriebels tegenkomt, stuur gerust de foto’s op naar de redactie. Want laten we wel wezen: Het is nog winter. Dus die kriebels moeten straks hoe dan ook de kast nog even weer in. Dan is het maar goed dat wij de foto’s nog hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.