luttenbergs echtpaar met auto in de sloot

Een 89-jarige automobilist uit Luttenberg is gisterenavond op de Hottenvoortsweg, vermoedelijk door de mist, rechtdoor gereden in een bocht en in de sloot terechtgekomen.

De man sloeg door de voorruit en belandde tussen de auto en de slootkant. Zijn 88-jarige echtgenote zat als passagier naast hem in de auto. Een aanwonende hoorde de aanrijding en verleende eerste hulp. Het echtpaar werd door de hulpdiensten bevrijd uit zijn benarde situatie en voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De verwondingen van de twee leken in eerste instantie mee te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.