langkamp bewoners reageren massaal

Bewoners van de wijk Langkamp hebben massaal gereageerd op de herinrichtingsplannen voor hun wijk. De opmerkingen gaan vooral over parkeren, verhardingen en problemen met zwerfvuil en hondenpoep. Ook heeft het verlengen van het voetpad langs de geluidswal tot veel vragen geleid.

De bewoners van de Langkamp hebben zelf al meerdere keren aangegeven dat hun wijk toe is aan een grondige opknapbeurt. Daarop hebben de gemeente en de woningcorporatie Salland Wonen besloten om in totaal bijna een miljoen euro te besteden ten behoeve van de leefbaarheid in de Raalter wijk. Hoewel de toekomstige renovatie van de Langkamp door de bewoners wordt toegejuicht, is een grote groep het niet eens met het doortrekken van het veelbesproken voetpad.

“Bewoners van Langkamp zijn blijkbaar zeer betrokken bij hun wijk en daar zijn wij als gemeente heel blij mee. Maar liefst 147 ingestuurde reactieformulieren, duidt op die grote betrokkenheid.” De gemeente verwerkt de reacties samen met Salland Wonen. Als er een extra toelichting nodig is om de reactie te kunnen beoordelen, wordt je gebeld. Na het verwerken van de reacties kan het nodig zijn om met individuele inwoners of met groepen inwoners uit een bepaalde buurt in gesprek te gaan. Dat gaat vanaf half april gebeuren.

Met de bewoners van De Maten en De Gaarden volgt een extra gesprek over het voetpad langs de geluidswal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.