lampe maakt zich op voor laatste weekend

De Leeren Lampe in Raalte maakt zich op voor twee zinderende slotfeesten. Op 1 maart sluit de horecagelegenheid definitief haar deuren. De familie Oosterlaar is druk bezig met ontwikkelen van plannen en hoopt de bezoekers weer snel te kunnen voorzien van een echte horecahuiskamer. Vrijdag 22 en zaterdag 23 februari zullen de slotfeesten plaatsvinden.

Vrijdag is het als vanouds, tijdens de ‘Final Dance Classics’. Een speciale avond voor de 21-plusser. Aangezien de belangstelling voor deze avond nu al erg groot is, is het programma aangepast. Omdat het een ‘Final Dance Classics’ moet zijn voor de bewuste doelgroep, die vroeger op zondagavond naar de Witte Bar ging, kan er om legitimatie worden gevraagd.

Op deze manier wil De Leeren Lampe de minimale leeftijd van 21 jaar waarborgen. Zaterdag daarentegen is het voor alle leeftijden. Alle zalen zijn geopend vanaf 20.00 uur. Iedereen kan nog één keer rustig een kijkje nemen in de zalen. Daarnaast zal er dus het thema ‘Final Dance Classics’ uitgedragen worden. In elke zaal is er muziek uit de jaren zeventig en tachtig.

Als artiest staat ‘Time Bandits’ op het programma. Deze groep was tevens van de partij bij de opening van de eerste uitbreiding in de zeventiger jaren. Ook staan de bekende dj’s Richard Monkel, Berry De Ruiter en Martin Kers op het programma. Zij hebben vele jaren in De Leeren Lampe meegemaakt als dj en zullen ook dit feestje draaien. Uiteraard zijn ook de huisdj’s Jeremy van Ommen en Bas Ardesch van de partij.

De entree is 5 euro. De gratis kaarten die verspreid zijn, kunnen worden ingeleverd op de avond zelf. Wel geldt voor alle bezoekers vol is vol, met of zonder gratis toegangskaart. De deuren gaan speciaal om 20.00 uur daarvoor open.

Het tweede slotfeest is eigenlijk het definitieve slotfeest en heeft ook de toepasselijke naam: ‘Zuip de biertank leeg party’. Een allround feestavond, welke zal starten om 21.00 uur. Alle leeftijden zijn welkom en krijgen net als vrijdag de gelegenheid om de zalen nog éénmaal te bekijken. De avond wordt ingevuld met een aantal dj’s die veelvuldig in het programma hebben gestaan van De Leeren Lampe: Bring That Beat Back met Benjamin en Notorious, DJ Glenn B, DJ Bas Ardesch en DJ Jeremy. Entree: 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.