Home / archiefcentraal / lachen gieren tieren en tarten in hoftheater

lachen gieren tieren en tarten in hoftheater

De voorstelling ‘Burger’ van de bekende cabaretier André Manuel wordt komende zaterdag opgevoerd in het Hoftheater in Raalte. Manuel neemt je in deze voorstelling mee langs de gebruikelijke hoeveelheid maatschappelijke vullis. Over de deplorabele Staat der Nederlanden en hoe het toch ooit zover heeft kunnen komen. De antiheld en moralist spreekt voluit over de actualiteit.

De voorstelling is al het tiende programma van Manuel, waarin hij zoals altijd weer tiert, tart en sart dat het een lieve lust is. Hij adverteert dan ook met de tekst dat deze voorstelling vooral geen vrijblijvend amusement is. Entreekaarten kosten 14,50 euro en zijn te koop bij de VVV in Raalte of via www.hoftheater.nl.

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.