kwiek wint laatste duel reguliere competitie

De handbalsters van GIBO Groep Kwiek sluiten het seizoen met een goed gevoel af. De laatste weken waren er veel winstpartijen te noteren en de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, in Aalsmeer tegen FIQAS, kon aan die serie worden toegevoegd. In een matige wedstrijd wonnen de Raaltenaren gisterenavond met 23-28 van de hekkensluiter.

De eerste helft ging lange tijd gelijk op, maar vlak voor rust wist Kwiek een voorsprong van 11-15 op te bouwen. De tweede helft gaf hetzelfde beeld weer. In de wat slome wedstrijd waarbij de scherpte minder was dan de afgelopen weken wist Kwiek aan het langste eind te trekken. Er werd met 23-28 gewonnen en Kwiek eindigde daarmee als zevende op de eindranglijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.