kwiek wil het karwei in eigen huis klaren

Voor GIBO Groep Kwiek staat zondag (10 februari) de allerlaatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. In sporthal Tijenraan nemen de handbaldames het op tegen V&L uit Geleen.

V&L staat derde op de ranglijst en kan de punten goed gebruiken, om met zoveel mogelijk punten de kampioenspoule in te gaan. Vooral omdat zij hun laatste wedstrijd tegen naaste concurrent Fortissimo (net als V&L 28 punten) spelen. Theoretisch gezien is Kwiek nog één puntje nodig om definitief de degradatiepoule te ontlopen. Maar de vertrekkende coach Henk Woudstra heeft al laten weten graag vier punten te willen pakken in de laatste twee duels. De wedstrijd tegen V&L begint zondag om 13.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.