kwiek verliest eerste duel in kampioenspoule

GIBO Groep Kwiek is er zondagmiddag niet in geslaagd om de eerste wedstrijd in de kampioenspoule te winnen. In sporthal Tijenraan verloren de dames van Henk Woudstra met 25-30 van het sterke Quintus.

Beide ploegen begonnen zeer scherp aan de wedstrijd. Voor wat betreft de stand ging het in de beginfase dan ook gelijk op. Zo stond Kwiek op een gegeven moment met 6-5 voor in de eerste helft. Daarna profiteerde Quintus echter van onder andere hun schotkracht uit de tweede lijn en nam bij rust een kleine 13-16 voorsprong.

Met een te overbruggen achterstand kwam Kwiek vervolgens uit de kleedkamer voor de tweede helft. Maar Quintus nam het heft volledig in handen. De bezoekers kwamen zelfs met negen doelpunten verschil voor. De koppies bij Kwiek gingen echter niet hangen. De ploeg uit Raalte knokte zichzelf terug in de wedstrijd en maakte het verschil steeds kleiner. Een eindstand van 25-30 was het resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.