Home / archiefcentraal / krokusverrassing in mooiste tuin van salland

krokusverrassing in mooiste tuin van salland

Hier en daar een krokusje. En ook al van die gele bloemen, hoe heten die ook al weer, o ja, narcissen. Dat ziet Onze Man in zijn eigen tuintje uit de grond komen. Geen idee of dat bij de tijd van het jaar past. Want dan moet je ook weten hoe het vorig jaar was.

Wat Onze Man wél weet is dat de grote tuin van de voormalige landbouwschool ieder jaar opnieuw de mooiste voorjaarstuin van Salland is. En daarom heeft hij er een foto van gemaakt. Of zijn er nog mooiere voorjaarstuinen in Salland? Stuur ze op.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.