krokusvakantie vol activiteiten bij de scheg

Het zwemparadijs van sportcomplex De Scheg in Deventer staat in de krokusvakantie (volgende week) in het teken van Country & Western. Vanaf maandag 25 februari worden er iedere dag wild west-activiteiten georganiseerd zoals het goudzoeken, aqua line dance, een wilde westen parcours en een vlucht over water. Uiteraard kost deelname aan deze activiteiten niets extra bovenop de toegangsprijs voor het zwemparadijs.

Ook op de ijsbaan is in de voorjaarsvakantie erg veel te beleven. De Schaats4Daagse, een vakantiecursus schaatsen en dagelijks leuke activiteiten en spelletjes. Naast de baan staan ook diverse speeltoestellen waaronder een groot springkussen.

De Schaats4daagse voor jong en oud wordt van maandag 25 tot en met vrijdag 29 februari georganiseerd. Je kunt starten op maandag of op dinsdag en je schaatst vervolgens vier dagen lang dezelfde afstand. Dat kan de vier kilometer (10 ronden) of de tien kilometer zijn, die exact 25 ronden lang is. Iedere dag starten de deelnemers tussen 14.00 en 14.30 uur. Inschrijfformulieren zijn tot en met 26 februari 2008 verkrijgbaar bij de kassa van de kunstijsbaan. Deelnemers krijgen na afloop van de vierdaagse een medaille.

Naast de vierdaagse organiseert schaatsschool De Scheg in dezelfde periode ook een vakantiecursus norenschaatsen van vijf lessen, die ongeveer vijftig minuten per dag duren. De cursus is bedoeld voor iedereen vanaf zes jaar, waarbij de deelnemers op gelijk niveau worden ingedeeld. Voor inschrijven kun je bellen naar 0900-6597777, kun je terecht bij de receptie van De Scheg of surf je naar de website staging2.descheg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.