kansplus komt met manifest voor gemeenten

KansPlus gaat volgende maand naar onder meer Olst-Wijhe om het gemeentebestuur een manifest aan te bieden waarin ze haar wensen nog eens onder de aandacht brengt. En wensen zijn er genoeg. KansPlus is het belangennetwerk voor mensen met een beperking en hun verwanten. Ze strijdt voor betere kansen.

Bestuurslid van de Sallandse afdeling is Cor van den Berg, wethouder in Olst-Wijhe, dus het kon zo maar eens zijn dat KansPlus daar met een goed gevoel vandaan komt. Het bezoek is tijdens de actieperiode van 17, 18 en 19 maart. Ook Deventer, Zwolle en Hardenberg staan op het programma.

Naast ledenvergaderingen, houdt KansPlus ook gezellige evenementen zoals Sinterklaas en Kerst. Beiden zijn belangrijk. Want op de ledenvergaderingen komen praktische zaken aan de orde (WMO bijvoorbeeld), terwijl je die juist op de gezellige bijeenkomsten weer moet vergeten.

Wie nu denkt, KansPlus, waar ken ik die nu ook al weer van? De Stichting Raalte Actief gaf de opbrengst van de fietstocht naar Mettingen aan de club. Dat leverde 3500 euro op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.