jorink opereert tijdelijk vanuit noodwinkel

De warme broodjes vliegen bij bakkerij Jorink tijdelijk niet over de toonbank van de winkel aan de Varkensmarkt in Raalte. Nee, het pand wordt aan de binnenkant momenteel drastisch verbouwd door Bouwbedrijf Meijer uit Raalte. Daarom opereert de warme bakker tijdelijk vanuit een noodwinkel, een kleine unit die dichtbij de winkel staat opgesteld.

De grootste aanleiding voor de verbouwing is de ‘lange’ wachttijd voor klanten, want zoals bekend draait de ‘Echte Bakker’ goed in Raalte. Om die wachttijd aangenamer te maken voor de klanten wordt onder andere het winkeloppervlak vergroot. Verder wordt de koffiehoek van Jorink iets kleiner en krijgt de ijs-afdeling een nieuwe uitstraling. Het de bedoeling dat de vernieuwde bakkerij op woensdag 5 maart open gaat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.