Home / archiefcentraal / jonge ehboers op bezoek bij brandweer

jonge ehboers op bezoek bij brandweer

De kinderen van de Jeugd EHBO-opleiding hebben gisteren een bezoek gebracht aan de brandweer in Raalte. Naast vrijwilligers van de brandweer, waren ook medewerkers van de ambulance en politie aanwezig, om de jongens en meisjes uitleg te geven over de werkzaamheden van hulpdiensten bij ongevallen.

De jonge EHBO’ers waren zeer enthousiast, want naast de uitleg van deze professionals konden ze ook de politieauto, ambulance en brandweerwagens een keer van heel dichtbij bekijken. De toekomstige hulpverleners gaan volgende maand voor hun Jeugd EHBO-diploma op. Ze hebben dan diverse aspecten van EHBO gehad en moeten laten zien wat ze allemaal kunnen. Gisteren werd de jonge EHBO’ers nog maar eens op het hart gedrukt, dat veiligheid van het slachtoffer, van de omstanders en van hun zelf voor alles gaat.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.