jeugd is dit jaar het thema van politiewijzer

Jeugd is dit jaar het thema van de Politiewijzer. Voor dit thema is gekozen, omdat politie IJsselland op meerdere terreinen breed inzet op dit onderwerp. De nieuwe Politiewijzer is inmiddels weer huis-aan-huis bezorgd in heel het werkgebied.

De gids wordt jaarlijks uitgegeven en bevat veel informatie over onderwerpen rond het thema veiligheid. Van uitleg over 112 en 0900-8844 en aangifte doen tot slachtofferhulp, kinderen en veilig internetten, loverboys, huiselijk geweld en jeugd en alcohol. In de Politiewijzer vind je ook belangrijke info over de politieteams in de regio IJsselland. Omdat de gids in verschillende edities wordt uitgegeven, krijg je de info over je eigen team in de brievenbus.

De teamchef stelt zichzelf en zijn of haar team voor, je ziet in een oogopslag wie je wijkagent is en natuurlijk staan de adressen en openingstijden er in vermeld. Een boekje om te bewaren dus! Als je de Politiewijzer niet hebt ontvangen, bijvoorbeeld omdat je een ‘ja/nee-sticker’ op je brievenbus hebt, dan kun je deze – zolang de voorraad strekt – alsnog gratis afhalen bij je eigen teambureau. De Politiewijzer wordt namelijk beschouwd als reclame.

Overigens is de nieuwe Politiewijzer ook op het internet te vinden. Hier vind je alle edities van de Politiewijzer 2008-2009.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.