jan smeekens niet verder dan vijftiende plek

Jan Smeekens is bij de wereldbekerwedstrijden in het Duitse Inzell met een tijd van 36,32 vijftiende geworden op de 500 meter. De vijf Nederlanders speelden op die afstand sowieso geen bepalende rol. De beste tijd werd gehaald door Jacques de Koning (36,18) die daarmee op een elfde stek belandde.

De Japanner Joji Kato werd met een tijd van 35,48 eerste, Jeremy Waterspoon uit Canada eindigde met 35,61 op de tweede plek en Keiichiro Nagashima uit Japan maakte het podium compleet met een tijd van 35,82. Op de 1000 meter kon alleen Jan Bos potten breken met een derde positie. Raaltenaar Jan Smeekens was niet uitgenodigd om aan die afstand mee te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.