intersport schutte komt met narrowcasting

Over een kleine maand is de rigoureuze verbouwing bij Intersport Schutte in Raalte klaar. In de vernieuwde sportzaak kun dan op je gemak televisie kijken. Actuele beelden van diverse sporten zijn dan continu te bekijken. Dat fenomeen heet ‘narrowcasting’, het tegenovergestelde van ‘broadcasting’.

Bij broadcasting benader je een breed publiek. Bij narrowcasting speel je in op je doelgroep. In dit geval publiek dat sportkleding en sportattributen koopt. Daarom zullen er naast sportbeelden ook reclamespotjes voorbij komen over sport.

Inmiddels is een start gemaakt met verregaande samenwerking tussen Schutte en enkele vooraanstaande A-sportmerken. Deze merken, Adidas, O’Neill, Protest en Speedo krijgen hun eigen shop en zullen dominant worden gepresenteerd. Ook zijn de merken Björn Borg, Cyell, Tweka en Falke straks nadrukkelijker aanwezig in de sportzaak. Met Nike wordt nog onderhandeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.