Home / archiefcentraal / inmind heeft mooiste carnavalsetalage 2008

inmind heeft mooiste carnavalsetalage 2008

Dat Raalte Stöppelburcht is, valt niet alleen te zien aan vreemd uitgedoste mensen die naar de kroeg trekken, je ziet het ook aan de posters van ex-Prinsen (de stationsomgeving blijkt vruchtbare carnavalsgrond) en aan de etalages in het winkelcentrum, die hier en daar ook carnavalesk zijn uitgedost.

Inmind aan de Marktstraat in Raalte, modewinkel voor de vrouw, bleek volgens de carnavalvierders de mooiste carnavalsetalage in Stöppelburcht te hebben. Na zijn rondgang door het centrum overhandigde Prins Robby de Eerste van de Stöppelkaters gistermiddag de oorkonde aan bedrijfsleidster Mariet Velderman.

Het is het derde jaar dat carnavalsvereniging de Stöppelkaters in samenwerking met het ROV (Raalter Ondernemers Verbond) een etalagewedstrijd houdt tijdens carnaval. Afgelopen jaren wonnen bloemisterij de Plantage en juwelier Boertie. Uitgangspunt is dat de Stöppelburcht een nog carnavalesker aanzien moet krijgen voor de tienduizenden bezoekers die met name zondag tijdens de Grote Sallandse Carnavalsoptocht in het centrum van het dorp worden verwacht.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.