het raalter college moet zich schamen

Het Raalter college van burgemeester en wethouders moet zich schamen. Dat vindt Hans de Kort. De Raaltenaar attendeerde ons vandaag op een opmerkelijk bericht uit het Agrarisch Dagblad. Daarin valt te lezen dat de EU de staat Polen voor het Europese Hof daagt, omdat Polen transgene zaden verbiedt.

De Kort: “Zo zie je maar weer: De Polen en de Fransen hebben wél het lef om de dubieuze genetisch gemanipuleerde gewassen zoals die van Monsanto te weigeren. Het Raalter college van B&W daarentegen durft nog niet eens een mening uit te spreken over dit onderwerp en laat daardoor hun ecologische landbouwers – ook inwoners en burgers van Raalte tenslotte – volledig in de steek. Voor een dermate zwak en zielig college heb ik geen goed woord over. Schamen moeten ze zich!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.