Home / archiefcentraal / hans nijboer nieuwe hoofdtrainer van helios

hans nijboer nieuwe hoofdtrainer van helios

Raaltenaar Hans Nijboer wordt komend seizoen hoofdtrainer bij voetbalclub Helios uit Deventer. Hij volgt daar John van Dijk op, die de vierdeklasser verruilt voor eersteklasser Koninklijke UD. Nijboer was nog nooit hoofdtrainer bij een club, maar kende als jeugdtrainer en -coördinator al wel veel succes. Komend seizoen blijft de vijftigjarige oefenmeester uit Raalte dan ook – net als dit jaar – trainerscoördinator en trainer van de D-jeugd bij Helios.

Nijboer is bij het grote publiek beter bekend als ‘Mister Rohda’, een eretitel die hij verleden jaar kreeg toegewezen tijdens zijn afscheid bij de Raalter vereniging. Zeker dertig jaar was Nijboer namelijk in verschillende functies actief binnen Rohda Raalte. Het binnenhalen van de ‘Rinus Michels Award’ in 2004 was voor een groot deel zijn verdienste. Rohda werd daarmee uitgeroepen tot amateurvereniging met de beste jeugdopleiding.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.