grote wervingsactie brandweerkorps raalte

In het kader van een grootscheepse wervingscampagne hangen er vanaf dinsdag verschillende posters van de brandweer Raalte in het dorp. De ‘Jij maakt het uit’-wervingsposters worden op opvallende plekken opgehangen om Raaltenaren duidelijk te maken dat de vrijwillige brandweer er toe doet in het dagelijkse reilen en zeilen van de gemeente.

Onder het motto ‘Jij maakt het uit’ worden vrouwen en mannen tot 45 jaar, wonend en werkend in Raalte, uitgedaagd om zich in elk geval serieus af te vragen of voor hem of haar niet ergens een rol is weggelegd als vrijwilliger binnen het brandweerkorps. Met name de brandweerpost in het dorp Raalte kan nog een aantal extra brandwachten gebruiken.

De wervingsactie is een aantal weken terug al door de gemeente Raalte gestart. Via interviews met hoofbrandwacht Thijs Plattel, zijn vriendin Monique Nijmeijer, brandwacht eerste klasse Marjan Besseling, Marieke en Tom Haarmeijer en met de commandant Gerrit Euverman is al in verschillende media uitgebreid aandacht gevraagd voor de werving. Vanaf dinsdag 12 februari hangen er posters in het dorp en wordt een antwoordkaart huis-aan-huis verspreid.

Op maandag 10 maart houdt de gemeente van 19.00 tot 21.30 uur bovendien een info-avond om alle belangstellenden verder te informeren over de werkzaamheden, opleidingsmogelijkheden en vergoedingen van de brandwacht. Voor een goede voorbereiding is het gewenst dat belangstellenden zich via de antwoordkaart aanmelden voor deze informatieavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.