gibo maakt weer werk van startersspreekuur

GIBO Accountants en Adviseurs in Raalte maakt vanaf maart weer meer werk van haar startersspreekuur. Dat wordt gehouden op iedere eerste maandag van de maand tussen 16.30 en 19.30 uur. Tijdens de gesprekken scant GIBO de plannen. Daarbij worden plannen op haalbaarheid besproken. Ook keuze van rechtsvorm en de fiscale consequenties voor een bedrijf komen aan de orde.

Johnny Blankvoort: “We kennen de markt, waarin een starter zijn bedrijf wil neerzetten. Daarbij putten we uit eigen ervaring en ook uit die van de zestig andere GIBO-vestigingen in het land. Als je een snackbar wilt beginnen, kunnen we vervolgens heel snel de kerngegevens van een gemiddelde snackbar boven tafel krijgen.”

“Dus niet alleen de inkoopkosten en de omzetcijfers, maar ook gerelateerd aan openingsuren, personele lasten en gunstige locaties. Dat geldt voor iedere branche. Bedenk trouwens dat we geen zoete broodjes bakken. Als we denken dat het niet kan, dan brengen we een negatief advies uit. Zeggen we ‘ja’ tegen een plan, dan is de kans op slagen ook groot.”

Het spreekuur is gratis, net als een eventueel vervolggesprek. Johnny Blankvoort: “We hopen dat een starter ons advies beloont door ons als accountant te kiezen. Onze betaalde dienstverlening gaat pas in als het bedrijf officieel opgericht is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.