gezocht eigenaar van rode opel kadett

Door een vaste bezoeker van Salland Centraal zijn wij afgelopen weekend getipt over een auto, die al zeker een kleine drie weken staat geparkeerd bij Schuitema in Raalte. Het gaat om een rode Opel Kadett, met een Pools kenteken.

Volgens omwonenden is de auto al een tijdje niet meer gestart. Vermoedelijk is de eigenaar met de noorderzon verdwenen. Hoe dan ook, het is in ieder geval opvallend. Zeker, omdat normaal gesproken oude auto’s uit Nederland vaak naar Polen worden getransporteerd. Kennelijk was deze Pool niet blij met de rode Opel Kadett en heeft de auto hoogstpersoonlijk teruggebracht. Misschien weet de politie wel meer. We gaan het eens vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.