george van der vechte zelf in het zonnetje

George van der Vechte staat er om bekend dat hij vrijwilligers in het zonnetje zet, maar vanavond werd hij ook zelf in het zonnetje gezet. Van wethouder Roger de Groot kreeg hij een paraplu en een fles drank, omdat hij al vijfentwintig jaar lang – en dat is een jubileum – vrijwilligers uit Heino op een voetstuk plaatst.

Het begon allemaal in 1984 en inmiddels heeft Van der Vechte al meer dan 425 vrijwilligers de hand geschud. Vanavond was het in het gemeentehuis in Raalte de beurt aan de vrijwilligers van ‘Podium Heino’. Zij konden rustig een kopje koffie drinken en genieten van een versnapering. Van de jubilaris in een mooi ‘valentijnspak’ kregen ze mooie woorden, een bosje bloemen en een groter bloemstuk voor in Podium zelf.

Na afloop gaven de vrijwilligers aan vereerd te zijn. “We zijn pas kort bezig en dan is dit natuurlijk een extra stimulans om door te gaan. Heel erg bedankt”, waarna een applaus volgde. Tot slot overhandigde wethouder Roger de Groot een fles drank en een paraplu aan de zichtbaar opgetogen Van der Vechte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.