Home / archiefcentraal / geen snoep maar zak patat bij foekepotten

geen snoep maar zak patat bij foekepotten

Het was vanmiddag weer zover. Alle kinderen hadden er al lang naar uitgekeken. Naar wat? Naar ‘t foekepotten natuurlijk. Lekker een middag zwermen langs de deuren, om vervolgens met een grote tas vol met snoep thuis te komen.

Bij de snackbar van Prins Robby de Eerste werd namelijk geen snoep uitgedeeld na het zingen van een liedje. Nee, de kinderen kregen daar een lekkere zak patat. En dat konden de kinderen natuurlijk moeilijk voor zich houden. Fotograaf Annet van Raalten was vanmiddag ook in het centrum maakte een fraaie serie foto’s.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.