Home / archiefcentraal / geen kanker door gebruik mobiele telefoon

geen kanker door gebruik mobiele telefoon

Er is weer een nieuw onderzoek naar de gevaren van straling – een onderwerp dat onder aanvoering van de actiegroep ‘Raalte tegen straling’ ook in Salland zeer actueel is – afgerond. Het gaat om een Japans onderzoek waarover is gepubliceerd in het British Journal of Cancer. Volgens het onderzoek heeft gebruik van een mobiele telefoon geen invloed op de groei van hersentumoren.

De wetenschappers van dit Japans onderzoek hebben een groep patiënten met hersentumoren vergeleken met een groep gezonde mensen. Van beide groepen is jarenlang gebruik van de mobiele telefoon geregistreerd en dat is vergeleken met eventuele groei van tumoren. De onderzoekers konden daarbij geen verbanden ontdekken.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.