geen kanker door gebruik mobiele telefoon

Er is weer een nieuw onderzoek naar de gevaren van straling – een onderwerp dat onder aanvoering van de actiegroep ‘Raalte tegen straling’ ook in Salland zeer actueel is – afgerond. Het gaat om een Japans onderzoek waarover is gepubliceerd in het British Journal of Cancer. Volgens het onderzoek heeft gebruik van een mobiele telefoon geen invloed op de groei van hersentumoren.

De wetenschappers van dit Japans onderzoek hebben een groep patiënten met hersentumoren vergeleken met een groep gezonde mensen. Van beide groepen is jarenlang gebruik van de mobiele telefoon geregistreerd en dat is vergeleken met eventuele groei van tumoren. De onderzoekers konden daarbij geen verbanden ontdekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.