geef je op voor het straatprijzen festival

Vanwege het zeer grote succes van vorig jaar houdt de Heinose Winkeliersvereniging (HWV), van 1 april tot en met 31 mei weer het Straatprijzen Festival. Deelnemende straten in de gemeente Raalte strijden om een compleet straatfeest, ter waarde van 750 euro. De tweede prijs is een straatprijs ter waarde van 250 euro. Daarnaast worden er nog prijzen door diverse winkeliers uit Heino ter beschikking gesteld.

Hoe gaat de actie precies in zijn werk? Van 1 april tot en met 31 mei ontvangt iedere klant bij elke deelnemende winkelier één stempel bij elke aankoop van tien euro. De spaarder kan de volle spaarkaart met twintig stempels bij C1000 en Boni deponeren in de ton. De straat met de meeste volle kaarten, gedeeld door het aantal huizen in de straat, is winnaar van een prachtig straatfeest.

Van 15 tot en met 29 maart kunnen alle deelnemende straten zich heel eenvoudig opgeven bij de Smulbaai, aan de Canadastraat 16, 8141 AC Heino (0572-391670). Belangrijk om te melden is de straatnaam, de contactpersonen en het aantal huizen in de straat. Voor meer info bel HWV-voorzitter Jacques Seine: 0572-391310.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.