gastgezinnen gezocht voor kinderen uit bosnie

Pax Kinderhulp is nog op zoek naar gastgezinnen voor kinderen uit Bosnië-Herzegovina. Zij komen van eind mei tot 21 juni naar Zwolle en omgeving. Ieder jaar is Pax druk bezig om gastvrijheid te bieden aan veertig kinderen met een verschillende afkomst uit de industriestad Zenica. Zij leven daar vaak in grote armoede en komen veelal uit één-oudergezinnen.

Tijdens hun verblijf in Nederland worden de kinderen twee aan twee ondergebracht bij gastgezinnen in Zwolle en omgeving. De kinderen worden vergezeld door begeleiders uit Bosnië die ook fungeren als tolk. De medewerkers van Werkgroep IJssel-Vecht organiseren wekelijkse activiteiten voor de kinderen.

Op dit moment kunnen nog niet alle kinderen uit Zenica worden geplaatst. Om de kinderen voor wie nog geen plaats geregeld is niet teleur te stellen, is de Werkgroep IJssel-Vecht dus naarstig op zoek naar gastgezinnen die bereid zijn hun gezinsleven enkele weken open te stellen voor twee vakantiekinderen.

Heb je interesse of wil je meer informatie over dit project, dan kun je bellen met Coby Kastelein op telefoonnnummer 038-4546185, met José Hogeman op nummer 0572-394258 of met Nan Speth op 0525-652467. Voor een financiële sponsorbijdrage kun je je geheel vrijblijvend wenden tot rekeningnummer 86.61.44.447, die op naam staat van Pax Kinderhulp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.