Home / archiefcentraal / fotos zeggen vaak veel meer dan woorden

fotos zeggen vaak veel meer dan woorden

Foto’s zeggen vaak veel meer dan woorden. Dat is eigenlijk ook van toepassing op carnaval. Want het omschrijven van sommige carnaval-outfits bijvoorbeeld is haast onmogelijk. Dit berichtje houden we dan ook kort. Geniet gewoon van de foto’s!

Het gaat om foto’s van de sleuteluitreiking op vrijdag. En om een zeer grote serie foto’s van de kinderoptocht op zaterdagmiddag. Allemaal gemaakt door de ‘Hoffotografen van de Stöppelkaters’, die wij uiteraard zeer dankbaar zijn voor de zeer fraaie plaatjes.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.