feestelijke decoratie katholieke kerk heino

Wie vanmorgen langs de rooms-katholieke kerk in Heino reed, zal het niet ontgaan zijn dat er werkzaamheden werden uitgevoerd aan de kerktoren. Er kwam zelfs een kraanwagen aan te pas. Eén en ander heeft te maken met het grootscheepse jubileum, dat de Heinose parochie Onze Lieve Vrouw TenHemelOpneming gaat vieren.

De kerk heeft een feestelijke decoratie gekregen: Een bord met daarop ‘150’, omdat de Heinose parochie dit jaar het 150-jarig bestaan viert! De feestelijkheden starten zondag 17 februari met een viering in de kerk, aanvang 10.00 uur. De hoofdcelebrant is zondag kardinaal A.J. Simonis. Aansluitend is er in Zaal Oortwijn, tegenover de kerk, een receptie voor genodigden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.